Πυροβολισμοί σε παιδιά στο Αλεποχώρι: Ασκήθηκε δίωξη στα ανήλικα για απόπειρα κλοπής

Πυροβολισμοί σε παιδιά στο Αλεποχώρι: Ασκήθηκε δίωξη στα ανήλικα για απόπειρα κλοπής

Ο δικηγόρος του 70χρονου που πυροβόλησε δύο παιδιά στο Αλεποχώρι, Ιωάννης Γλύκας, εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του είναι απολύτως συντετριμμένος από την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου Ιωάννη Γλύκα που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 70χρονου για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Αλεποχώρι:

«Ο εντολέας μου απολύτως συντετριμμένος από την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών, θα προσέλθει να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του κ. Ανακριτή και του κ. Εισαγγελέα και θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης ,πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολές ,οι οποίες έχουν διατυπωθεί!

Σημειώνεται ότι είναι 70 ετών , με λευκό ποινικό μητρώο ,χωρίς ποτέ στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις δικαστικές ή διωκτικές αρχές, συνταξιούχος, καρδιοπαθής ,στην οικία του οποίου έχουν καταγραφεί κατ εξακολούθηση διαταράξεις οικιακής ειρήνης και απόπειρες κλοπών , η τελευταία , δε , το προηγούμενο του συμβάντος βράδυ στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους αγνώστους (άγνωστος αριθμός) οι οποίοι είχαν εισβάλει λαθρά στην ιδιοκτησία του , παραβιάζοντας τον τρίμετρο (τουλάχιστον) προστατευτικό φράχτη και έχοντας αντιληφθεί δύο πρόσωπα - σκιές στις 2.30 τα ξημερώματα , χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει ούτε το φύλο ,ούτε φυσικά την ηλικία ,ούτε να διακρίνει σωματότυπους , αλλά ούτε και να αποκλείσει την ύπαρξη οποιουδήποτε όπλου ,πυροβόλησε δύο φορές προς την πλευρά των θάμνων - φυλλωσιών και σε απόσταση ασφαλείας από τα πρόσωπα - σκιές την ύπαρξη των οποίων μόνο μπορούσε να διακρίνει.

Δυστυχώς βρίσκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο )οι δύο έτεροι ανήλικοι για τους οποίους ανηλίκους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης

#ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TYdeo6A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη