Ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει «στυτική δυσλειτουργία» υποστήριξαν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει «στυτική δυσλειτουργία» υποστήριξαν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ επέκριναν τη νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ επειδή προσπάθησε να υποστηρίξει υποτιθέμενη στυτική δυσλειτουργία του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της δίκης τους για συκοφαντική δυσφήμιση, αποκαλώντας την απόπειρα για «ξεκάθαρη παρενόχληση».

Σύμφωνα με την «Page Six» που έχει στην κατοχή της τα συγκεκριμένα δικαστικά έγγραφα, η ηθοποιός σε μια κατάθεσή της στις 28 Μαρτίου υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη ασθένεια μπορεί να συνέβαλε στην «υποτιθέμενη» βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

«Αν και ο κύριος Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει το πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία του, η κατάσταση αυτή ταυτίζεται απολύτως με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κυρίου Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού, με το οποίο βίασε την Άμπερ Χερντ», αναφέρεται στα έγγραφα.

Σύμφωνα με το nypost.com, o Ντεπ από την πλευρά του έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Χερντ για βιασμό και σεξουαλική βία.

Οι δικηγόροι της Χερντ συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι το υποτιθέμενο πρόβλημα που είχε ο Ντεπ με τη σεξουαλική του ζωή, τον έκανε πιο εύκολα βίαιο και ευέξαπτο. Ακόμα και ικανό να «καταφύγει σε μπουκάλι».

Τον Μάιο, η 36χρονη Χερντ ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς όπως κατέθεσε ότι ο 59χρονος σταρ τη βίασε με ένα μπουκάλι και να την απείλησε πως θα της «χαρακώσει» το πρόσωπο με αυτό, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε, αναπνέοντας με δυσκολία καθώς συγκρατούσε τα δάκρυά της. «Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του ίδιου καυγά που άφησε τον Ντεπ με κομμένο δάχτυλο - κάτι που ισχυρίστηκε στο εδώλιο ότι συνέβη όταν η Χερντ πέταξε ένα μπουκάλι εναντίον του.

Οι δυο τους τότε είχαν κλείσει μόλις ένα μήνα παντρεμένοι. Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, ο δικηγόρος του Ντεπ εξέτασε τη Χερντ για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση, με εκείνη να παραδέχεται ότι δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Όπως πάντα έλεγα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ούτε τη σειρά», είχε πει χαρακτηριστικά η Χερντ.

Όσο για το υποτιθέμενο πρόβλημα του Ντεπ, είχε πει: «Δεν μπορούσε να έχει στύση και θύμωνε μαζί μου. Το ονομάζω "σεξ θυμού" που ο Τζόνι δεν μπορούσε να εκτελέσει πλήρως. Με έριχνε στο κρεβάτι, το έκανε αρκετές φορές και με ζόριζε θυμωμένος».

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

#ΤΖΟΝΙ_ΝΤΕΠ #ΑΜΠΕΡ_ΧΕΡΝΤ #ΔΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/85FPNES
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη