ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι

«Το θράσος της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο να τολμά να μιλά για έλεγχο των αρμών της εξουσίας την ώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε ένα αδίστακτο καθεστώς με μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών», σχολιάζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «οι ανακοινώσεις τους μόνο γέλιο προκαλούν», ενώ σημειώνει ότι περιμένει από χθες σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε. Συγκεκριμένα:

«1. Ισχύει το ρεπορτάζ της Καθημερινής σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ έχει μισθώσει από ιδιώτη το Predator και έκανε παράνομες παρακολουθήσεις;

2. Ισχύει ότι υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 7-8 πολιτικοί που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ;

3. Έχει αγοράσει η μισθώσει το ΚΕΤΥΑΚ, η παραΕΥΠ δηλαδή των Μητσοτάκη - Δημητριάδη - Πιερρακάκη, το κακόβουλο λογισμικό Predator;

4. Ισχύει ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης για να στήσουν το κύκλωμα τους;».

«Γνωρίζουμε ό,τι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι αλλά ματαιοπονούν. Δεν θα τα καταφέρουν, όλα θα έρθουν στο φως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας καταληκτικά ότι «το ελάχιστο που περιμένουμε είναι πότε θα τελειώσει τις διακοπές του ο τουρίστας υποκλοπέας για να παραιτηθεί».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tQ6h2MO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη