ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές και οι ώρες με διακοπές ρεύματος τις επόμενες ημέρες

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές και οι ώρες με διακοπές ρεύματος τις επόμενες ημέρες

Σε (προγραμματισμένες) διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες, ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποίησε τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης στην Αττική, που θα γίνουν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022.

Όπως εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ, καταβάλλονται διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό, ο ΔΕΔΔΗΕ προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας δείτε τον ακόλουθο πίνακα για να ενημερωθείτε για τις περιοχές που θα γίνει διακοπή ρεύματος:

dedie 1

dedie 2

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

#ΔΕΔΔΗΕ #ΔΙΑΚΟΠΕΣ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΑΤΤΙΚΗ #ΠΕΡΙΟΧΕΣ #ΩΡΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/irCD4Wu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη