Η γραφειοκρατία... στα καλύτερά της: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας», καταγγέλλει ο πατέρας

pixabay

Μία άκρως «ελληνική» ιστορία γραφειοκρατίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένα ζευγάρι - σύμφωνα με την καταγγελία - δεν μπορεί να πάρει το μωρό τους από το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του βρέφους, «για γραφειοκρατικούς λόγους το Νοσοκομείο Λάρισας αρνείται να δώσει στον ίδιο και τη σύζυγό του το μωράκι τους».

«Η σύντροφός μου γέννησε στις 18 του μήνα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το επόμενο πρωί διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το μωράκι μας έφυγε για τη Λάρισα για προληπτικούς λόγους. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε το μωρό. Η μητέρα διαγνώστηκε με covid, αλλά ευτυχώς ο μικρός δεν είχε covid», ανέφερε ο πατέρας στο OPEN.

«Στην αρχή δεν μας άφηναν να το δούμε καν το παιδί, να το δει ούτε η μητέρα καθόλου, με την αιτιολογία "και εμείς πώς γνωρίζουμε ότι η κυρία αυτή είναι η μητέρα του παιδιού;"»

«Μίλησα με τη διευθύντρια της κλινικής των νεογνών και με ειρωνεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη. Μου ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Τους είπα ότι τα χαρτιά έχουν κατατεθεί εδώ στην πρεσβεία εδώ και τέσσερις μήνες και ο φάκελός της είναι πληρωμένος απλά κωλυόμαστε στη γραφειοκρατία», συμπλήρωσε.

Πάντως, από το OPEN επικοινώνησαν με το νοσοκομείο και από εκεί τους είπαν πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ #ΜΩΡΟ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gsvzANG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη