Εθνική μπάσκετ: Πού και πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο

Εθνική μπάσκετ: Πού και πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο

Χωρίς συνδρομή μπορείτε να παρακολουθήσετε και το αποψινό αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Βέλγιο.

Η Nova-Wind ανοίγει τον κόσμο της ΕΟΝ σε όλους και δίνει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να παρακολουθήσει και το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα αστέρια της «επίσημης αγαπημένης» στη σύνθεσή της, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA.

Όπως συνέβη κόντρα στη Σερβία την περασμένη Πέμπτη στο Βελιγράδι, αντίστοιχα θα ισχύσει με το Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports4 / Novasports News), στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.500 αγώνες από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.

Επίσης η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι της Nova στο Youtube.

Με την EON, οι συνδρομητές Nova - Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις (Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, UEFA Nations League, FIBA, EuroLeague, EuroCup, Super League, Grand Slam στο τένις με Wimbledon, Roland Garros, Australian Open, US Open κ.α.) μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το time shift 7 ημερών που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

{https://youtu.be/ePp6TpeJZ4k}

#ΜΠΑΣΚΕΤ #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ_ΚΥΠΕΛΛΟ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YruWSBK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη