«Καμπανάκι» Πέτσα σε Δήμους και Περιφέρειες: «Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, καθαρίστε φρεάτια, απομακρύνετε απορρίμματα»

«Καμπανάκι» Πέτσα σε Δήμους και Περιφέρειες: «Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, καθαρίστε φρεάτια, απομακρύνετε απορρίμματα»

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της ΕΜΥ και του Υπουργείου Κλιματικής Κρήτης και Πολιτικής Προστασίας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, απέστειλε επιστολή προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Ο κ.Πέτσας τους καλεί να κάνει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την πρόληψη αλλά και την άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εκδήλωση των εντονότερων φαινομένων , που προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν οι επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα.

«Να θέσετε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας»

Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

«Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη αλλά και η αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εκδήλωση των έντονων και φαινομένων, τα οποία προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν οι επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλείσθε να θέσετε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας πολιτικής προστασίας και να μεριμνήσετε αμέσως, ιδίως για τον καθαρισμό των φρεατίων των ομβρίων υδάτων από φερτά υλικά, καθώς και για την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων αντικειμένων στις γειτονιές.

Μέσα από τη συνεργασία και τις συνέργειες του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του Κεντρικού Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την αντιμετώπιση των εκτάσεων και των φαινομένων».

#ΠΕΤΣΑΣ #ΔΗΜΟΙ #ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΙΡΙΚΑ_ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FTrE9zv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη