Παναγιώτης Ιακωβής: Βλέπουμε παντού Ανάπτυξη

❗️Βλέπουμε παντού Ανάπτυξη

Ως "ισχυρό" κρίνεται το αναπτυξιακό πρόσημο σημαντικών παρεμβάσεων της Δημοτικής μας Αρχής, σύμφωνα με έγκυρα (...) ΜΜΕ:

▪️Σαφής η "συνέργεια" της θερμικής νησίδας τσιμεντόστρωσης και των μεταλλικών πάνελ στην Πλατεία Πάρκου, με τα σιντριβάνια - ντουζιέρες: Θα υπάρχει δωρεάν ζεστό νερό για όσους και όσες το επιθυμούν. Έχουμε κοινωνικό πρόσωπο. 

▪️Τεράστια η αξία της βαμμένης κόκκινης πίσσας στην Υπάτη: αναμένονται ήδη αντιπροσωπείες από την Β. Κορέα που θα θαυμάσουν τη δική μας "κόκκινη πλατεία" μαζί με τα ηλεκτρονικά μηνύματα της Ηγεσίας από πάνω. Έχουμε Τουριστική Πολιτική.

▪️Επιμένουμε στο αναπτυξιακό πρόσημο των "βομβαρδισμένων" δρόμων της Νότιας Λαμίας και της οδού Μακροπούλου. Επιτυγχάνουν "ήπια κυκλοφορία" και μειώνουν την κατασπατάληση καυσίμων. Έχουμε Πράσινη Ανάπτυξη. 

▪️Σαφέστατα χρήσιμες η εξαφάνιση του "We Love Lamia" ,της "Κάρτας Δημότη" και της "Τουριστικής Χάρτας", αφού η Πολιτεία μπορεί να σκεφτεί να δημιουργήσει

 "Φορολογούμενος Πολίτης Alert" για να διερευνώνται αντίστοιχες "εξαφανίσεις". Στηρίζουμε την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

▪️Πρωτοποριακή και η σκέψη (...) της Ύδρευσης και Αποχέτευσης (...) να  ξεκινήσουν να κάνουν Δημόσιες Σχέσεις επί Ακραίων Καιρικών Φαινομένων. Είναι γνωστό τοις πάσι, άλλωστε, ότι οι κατακλυσμοί αντιμετωπίζονται με Επικοινωνιακή Διαχείριση. Αλλάζουμε την ατζέντα και στην Πολιτική Προστασία.

Υπερήφανοι για τις παρεμβάσεις αυτές ...

Και άλλες που γεμίζουν τ(ρ)όμο.

 Αλλάζουν το τοπίο στην Αυτοδιοίκηση, ενώ το σύνθημα: "Όλα είναι Επικοινωνία" αλλάζει την Πραγματικότητα σε Εικονική Πραγματικότητα.

 Meta. 

Τρίκαλα και Γιάννενα γίναμε.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη