«Καμπανάκι» Μόσχας σε Βερολίνο: Έρχεται κι άλλος «κόφτης» στο φυσικό αέριο

«Καμπανάκι» Μόσχας σε Βερολίνο: Έρχεται κι άλλος «κόφτης» στο φυσικό αέριο

Το Βερολίνο πρέπει να περιμένει περαιτέρω μείωση της ροής φυσικού αερίου από τη Μόσχα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Η Γερμανία έχει μία καλή πιθανότητα να περάσει τον επικείμενο χειμώνα χωρίς τη λήψη δραστικών μέτρων, αλλά παρ' όλα αυτά βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο η Ρωσία να μειώσει περισσότερο τη ροή του φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

"Έχουμε ακόμη έναν πολύ κρίσιμο χειμώνα μπροστά μας. Πρέπει να περιμένουμε ότι (ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν) θα μειώσει περαιτέρω το φυσικό αέριο," δήλωσε ο Χάμπεκ στην κρατική γερμανική τηλεόραση ARD από τον Καναδά, όπου και πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη μαζί με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

#ΚΟΦΤΗΣ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ #ΒΕΡΟΛΙΝΟ #ΜΟΣΧΑ #ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Gk4xWCl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη