-->

Ο Άλμπερτ Μπουρλά θετικός στον κορονοϊό, ποιο χάπι παίρνει για την Covid 19

Ο Άλμπερτ Μπουρλά θετικός στον κορονοϊό, ποιο χάπι παίρνει για την Covid 19

Θετικός στην COVID-19 βρέθηκε ο Άλμπερτ Μπουρλά - Το «αφεντικό» της  Pfizer έχει λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό και εμφανίζει «πολύ ήπια» συμπτώματα. 

Ο Άλμπερτ Μπουρλά έκανε γνωστό ότι νόσησε με Covid 19. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Pfizer, που πρωταγωνίστησε στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, ανακοίνωσε ότι μολύνθηκε με κορονοϊό.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ακόμη γνωστοποίησε ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή με συγκεκριμένο σκεύασμα (χάπι) της εταιρείας του. 

Η ανάρτηση του CEO της Pfizer:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά, ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει μια αγωγή με Paxlovid.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

#ΑΛΜΠΕΡΤ_ΜΠΟΥΡΛΑ #COVID19 #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΧΑΠΙ #PFIZER #PFIZER/BIONTECH


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/peUg7FV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->