-->

Προκαλούν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης: Σάλος με την ανάρτηση στο Facebook

Προκαλούν οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης: Σάλος με την ανάρτηση στο Facebook

Σε προκλητική ανάρτηση στα social media προχώρησαν οι «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης.

«Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!», είναι το μήνυμα που στέλνει η «Εκκλησία των Εθνών», μετά την αφεθεί ελεύθεροι ο επικεφαλής της, Πατέρας Χαράλαμπος, αλλά και ο υπεύθυνος Τύπου της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας. Στην ανάρτηση, οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι ποζάρουν προκλητικά φορώντας χειροπέδες. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Εκκλησίας των Εθνών» αναφέρει:

"ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β' 3:11-12: «τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ' όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν».

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους! Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού! Ο Θεός είναι μαζί μας!».

{https://ift.tt/nf5OztY}

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η τακτική δικάσιμος για τους "εξορκιστές" στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου 2022.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ #ΑΝΑΡΤΗΣΗ #ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vOY4Fws
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->