Παναγιώτης Ιακωβής: H υπανάπτυξη "θερίζει" στη Λαμία...

Η δραματική κατάσταση που θα περιέλθει ο απλός Πολίτης με το κόστος του ηλεκτρικού, της θέρμανσης, ψύξης και των καυσίμων, γίνεται εμφανέστατη σε περιοχές όπου η υπανάπτυξη "θερίζει" όπως η Λαμία μας. 

Αντί, λοιπόν, η Δημοτική μας Αρχή να αναλώνεται σε επικοινωνιακά και φωτογραφικά ενσταντανέ και έργα βιτρίνας, θα ήταν καλύτερο να καταστρώσει ένα σχέδιο δράσης για την ανακούφιση των ευάλωτων νοικοκυριών:

1. Πόρτα - πορτα επισκέψεις των Αρχών στα πληττόμενα νοικοκυριά ανά γειτονιά και καταγραφή των επειγουσών αναγκών τους

2. Δημιουργία αποθέματος θερμαντικών σωμάτων και αναλώσιμων για τον Χειμώνα

3. Ενίσχυση της αναιμικής λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου/Ιατρείου και Παντοπωλείου, πριν τον Χειμώνα

4. Ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα της Βοήθειας στο Σπίτι, ακόμα και με παράλληλη δημοτική δομή

5. Συνεργασία με επιτυχημένες πόλεις όπως τα Τρίκαλα, στα προγράμματα Τηλεϊατρικής για κατάκοιτους γέροντες και άτομα με κινητικά προβλήματα

6. Μεταφορά του συνόλου των πόρων, μέσων και προσωπικού του χριστουγεννιάτικου στολισμού στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου

7. Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της περιοχής μας για την "υιοθέτηση" ενός ευάλωτου νοικοκυριού ή και περισσότερων ανά επιχείρηση. 

Δημόσιες Σχέσεις ενός Δήμου είναι η συμπαράσταση και η ανακούφιση όσων υποφέρουν. 

Είμαστε ένα.

Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη