Mε σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα ο 20χρονος Πακιστανός: Τον «πρόδωσε» το κινητό που έκλεψε από την 17χρονη Νικολέτα (βίντεο)

Mε σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα ο 20χρονος Πακιστανός: Τον «πρόδωσε» το κινητό που έκλεψε από την 17χρονη Νικολέτα (βίντεο)

Τον βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας που βρέθηκε ημίγυμνη και χτυπημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι από τη μητέρα και την αδερφή της συνέλαβε η ΕΛΑΣ.

Με σκυμμένο το κεφάλι προσήχθη λίγο μετά τις 12 στον εισαγγελέα ο νεαρός Πακιστανός που συνελήφθη χθες το βράδυ στα Σκόπια, όπου βρέθηκε με ομάδα παράτυπων μεταναστών προκειμένου να εγκαταλείψει την χώρα.

Ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της την περασμένη Δευτέρα σε διαμερίσμα της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι.

Η αστυνομία τον εντόπισε όταν άνοιξε το κινητό της ανήλικης κοπέλας, το οποίο είχε πάρει μαζί του φεύγοντας από το σπίτι της.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει ομολογήσει επίσημα την βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ #17ΧΡΟΝΗ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZMm9S1T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη