Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Πυροβόλησε υπάλληλο των McDonald's γιατί τον σέρβιρε κρύες πατάτατες (βίντεο)

Screenshot

Ένας καβγάς για κρύες τηγανητές πατάτες οδήγησε στον πυροβολισμό ενός εργάτη στο Μπρούκλιν ΜακΝτόναλντς, ο οποίος τώρα παλεύει για τη ζωή του, δήλωσε υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή την Τρίτη.

Το 23χρονο θύμα εργαζόταν στο ταχυφαγείο στο 1531 Fulton St. στο Bedford-Stuyvesant γύρω στις 7 μ.μ. Τη Δευτέρα, όταν άρχισε να ενοχλείται από μια γυναίκα πελάτη για τις πατάτες της, είπε η πηγή.

Η γυναίκα έκανε FaceTiming με τον 20χρονο γιο της κατά τη διάρκεια της λογομαχίας και ο γιος σύντομα εισέβαλε στο εστιατόριο και άρχισε να τσακώνεται με τον υπάλληλο, ανέφερε η πηγή.

«Η μαμά παραπονέθηκε ότι οι πατάτες της ήταν κρύες», είπε η αστυνομική πηγή. «Η μαμά ήταν στο FaceTime με τον γιο της και άκουσε τη διαμάχη ανάμεσα σε αυτήν και τον υπάλληλο. Ο γιος και ο υπάλληλος τσακώθηκαν μέσα και βγήκε έξω».

Τότε ήταν που ο γιος της γυναίκας φέρεται να έβγαλε ένα όπλο και να πυροβόλησε τον εργαζόμενο στο λαιμό, είπαν οι αστυνομικοί.

{https://youtu.be/KmaaoPfwJDI}

#ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #MACDONALDS #ΠΑΤΑΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hVR3zf0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη