-->

Νέο κουπόνι για φθηνές διακοπές, πότε «ανοίγει» η τρίτη φάση του North Evia Samos Pass

Νέο κουπόνι για φθηνές διακοπές, πότε «ανοίγει» η τρίτη φάση του North Evia Samos Pass

Νέα ευκαιρία για φθηνές διακοπές θα έχουν όσοι πολίτες κάνουν αίτηση στον τρίτο κύκλο των προγραμμάτων North Evia - Samos Pass.

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr είχε δεχθεί... βομβαρδισμό αιτήσεων στις δύο πρώτες φάσεις του προγράμματος καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για φθηνές διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια.

Οι άυλες ψηφιακές κάρτες έγιναν ανάρπαστες από πολίτες, οι οποίοι τις χρησιμοποίησαν ή θα τις χρησιμοποιήσουν για διακοπές στις δύο αυτές περιοχές της Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η άυλη ψηφιακή κάρτα της 2ης φάσης (Αυγούστου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 31/8/2022.

Στην περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης, δεν επιτρέπεται η ανάκληση ή η υποβολή δεύτερης αίτησης.

Πότε ανοίγει η τρίτη φάση

Ωστόσο, είναι... προ των πυλών η τρίτη φάση του προγράμματος North Evia-Samos Pass!

Η φάση 3 (Σεπτέμβριος) θα ανοίξει για αιτήσεις από την Πέμπτη 25/8/2022 έως και Τετάρτη 31/8/2022. Δυνατότητα χρήσης της άυλης ψηφιακής κάρτας θα έχουν (όσοι την αποκτήσουν) μέχρι 30/9/2022.

Ποιο είναι το ύψος της ενίσχυσης;

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε τριακόσια (300) ευρώ για τους δικαιούχους που θα επιλέξουν ως προορισμό τους τη Σάμο (Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου), πλην της 2ης φάσης αιτήσεων (Αυγούστου) που ανέρχεται στα διακόσια (200) ευρώ.

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε εκατόν πενήντα (150) ευρώ για τους δικαιούχους που θα επιλέξουν ως προορισμό τους τη Β. Εύβοια (Δήμοι Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας), πλην της 2ης φάσης αιτήσεων (Αυγούστου) που ανέρχεται στα εκατό (100) ευρώ. 

Το ανωτέρω ποσό δεν θα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο λογαριασμό ή να γίνει ανάληψη αυτού, ενώ στην άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα δεν δύναται να πιστωθεί άλλο χρηματικό ποσό.

Ποιες είναι οι περιοχές που αφορούν τη δράση;

Το ποσό που διατίθεται από τη δράση μέσω της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών (τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής) στη νήσο Σάμο (Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου) ή στη Βόρεια Εύβοια (Δήμοι Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας). Η περιοχή χρήσης (Σάμος ή Βόρεια Εύβοια) δηλώνεται ρητώς κατά την υποβολή της αίτησης από τον δικαιούχο και δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης.

#SAMOS_PASS #NORTH_EVIA__SAMOS_PASS #ΦΑΣΗ #ΔΙΑΚΟΠΕΣ #VOUCHERS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SQFAhck
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->