Παναγιώτης Ιακωβής: Διαφάνεια τώρα


Διαφάνεια τώρα
________

Οι νοσηρές εικόνες αποσάρθρωσης που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή είναι άμεσο και αναπόφευκτο αποτέλεσμα  του οπορτουνιστικού τρόπου με τον οποίο συγκροτήθηκε. 

Κατά τη γνώμη μου, οι Δημοτικές Ομάδες οφείλουν να συγκροτούνται στη βάση κοινού Προγράμματος και Αρχών για την πρόοδο της πόλης. 

Η "προσωπική" μας ατζέντα οφείλει να υποτάσσεται στο κοινό καλό .

Οι Πολίτες της Λαμίας θα ήθελαν να γνωρίζουν  με Διαφάνεια και σαφήνεια τι συμβαίνει πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, αφού η ψήφος τους δεν δίνεται εν λευκώ, αλλά στη βάση κοινωνικής λογοδοσίας. Τα αόριστα τσιτάτα ξύλινου πολιτικού λόγου, δεν ρίχνουν φως στο σκοτάδι της πόλης μας.

Η μετατροπή της διοίκησης της Λαμίας σε "σκοτεινό κουτί" για τον φορολογούμενο και Ενεργό Πολίτη, όπου λαμβάνονται αποφάσεις παρά και χωρίς την συγκατάθεσή του, αποτελεί ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την πλήρη κατάπτωση της πόλης μας. Η ασφυξία που προκαλεί στις δημιουργικές δυνάμεις τπυ Τόπου μας η καμαρίλα, διώχνει και τους λίγους που μας μένουν για να αγωνιστούν. 

Η δική μας ομάδα συγκροτείται προγραμματικά και στη βάση κοινών πεποιθήσεων για το καλό της λαϊκής οικογένειας και της Λαμίας. Έχουμε υποτάξει τις προσωπικές μας διαδρομές στο συμφέρον της πόλης. 

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη