Θεσσαλονίκη: Θα απολογηθεί σε εισαγγελέα ο εκπαιδευτικός που κατείχε 10.000 αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Θα απολογηθεί σε εισαγγελέα ο εκπαιδευτικός που κατείχε 10.000 αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος 56χρονου εκπαιδευτικού ο οποίος εντοπίστηκε με χιλιάδες αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με παιδιά κάτω των 15 ετών. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η δικογραφία σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προηγήθηκε έρευνα, με τη χρήση ειδικού λογισμικού, για τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν USB και σκληρός δίσκος που περιείχαν περισσότερα από 10.000 αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων παιδιών.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΥΛΙΚΟ #ΑΝΗΛΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eJTxiaF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη