Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στον δρόμο Θέρμης – Πανοράματος, στη Θεσσαλονίκη. Ένα 13χρονο αγόρι παρασύρθηκε από όχημα και βρίσκεται διασωληνωμένο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Θέρμης ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό το ακριβές σημείο, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει με ασθενοφόρο και Κινητή Μονάδα και να μεταφέρει τον ανήλικο σοβαρά τραυματισμένο και διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε την ίδια ώρα με την παράσυρση του ποδηλάτη στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν και παρασύρθηκε από ΙΧ και επίσης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους, λίγο πριν τις 15:00, όταν το όχημα παρέσυρε τον 40χρονο ποδηλάτη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αστυνομικοί της Τροχαίας αυτήν την ώρα παίρνουν κατάθεση από τον οδηγό του ΙΧ ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρέσυρε έναν ποδηλάτη τραυματίζοντάς τον σοβαρά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι σπασμένο ενδεχομένως γιατί ο ποδηλάτης βρέθηκε πάνω σε αυτό πριν καταλήξει στο οδόστρωμα.

 

 

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/egrOyZo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη