Θα παραστώ την 20/10/2022 ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος τουλάχιστον 40 και πλέον Μικρομετόχων της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ 

 

 

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ 

 

Θα παραστώ την 20/10/2022 ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος τουλάχιστον 40 και πλέον Μικρομετόχων της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ που μ έχουν εξουσιοδοτήσει να τους εκπροσωπήσω ενώπιoν του Τριμελούς Εφετείου του Κακουργιοδικείου Λαμίας όπου δικάζονται για κακουργηματική απιστία τα 27 Διοικητικά και Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη της άλλοτε ευημερούσας Τράπεζας υπόδειγμα περιφερειακού χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος που εξαιτίας παράνομων ενεργειών χορηγήσεων υψηλών δανείων χωρίς εμπράγματη ασφάλεια και διασφάλιση αποπληρωμής όπως απαιτείται από την κείμενη Νομοθεσία ουσιαστικά πτώχευσε διαλύθηκε και δεν υφίσταται πλέον με Οικονομική ζημία δεκάδων εκατομμυρίων ευρω. 

 

Κατά αυτής της εγκληματικής κατά συρροή και κατ εξακολούθηση ενέργειας εκατοντάδες Μικρομέτοχοι που έχασαν τις αποταμιεύσεις και τις Μετοχές – Μερίδες τους έχουν ζητήσει την παραδειγματική τους τιμωρία. 

 

Μετά την πάροδο τόσων ετών μετά από αρνησιδικία από την τέλεση αυτού του Οικονομικού εγκλήματος που έβλαψε καίρια την τοπική Κοινωνία ήλθε, έφθασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τους υπαίτιους αυτής της Οικονομικής αφαίμαξης καταλήστευσης διασπάθισης των χρημάτων απλών ανθρώπων που έδειξαν εμπιστοσύνη σε μια Τράπεζα. 

 

Θα αποδειχθεί στο ακροατήριο η ποινική ευθύνη της Διοίκησης που οδήγησε στην καταστροφή την πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ. 

Θα δώσουμε μάχη, ώστε να αποδειχθεί ο δόλος τους η πλημμελής Διοίκηση η ανεπάρκεια τους και η σωρεία λαθών που οδήγησαν στο ναυάγιο. 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ 

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο 



@@@@@@@@@@@@@@@@



ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ. 

https://lamiaspero1.blogspot.com/ 

www.dimitrakopulos.gr 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

 


 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη