Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών, πως θα κινείστε από σήμερα μέχρι τις 28 Οκτώβρη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών, πως θα κινείστε από σήμερα μέχρι τις 28 Οκτώβρη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών θα εφαρμοστούν από σήμερα Δευτέρα (19/9) στη λεωφόρο Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, από 19-09-2022 έως 28-10-2022, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα περιοριστεί ο περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις σε δύο της λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και μετά τη συμβολή της με την Ιερά Οδό, μέχρι τη συμβολή με την οδό Σατωβριάνδου, με την κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, περιοχής δήμου Χαϊδαρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων που διεξάγεται από το ενιαίο πλάτος του οδοστρώματος.

Κατ' εξαίρεση, την 20-09-2022, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί κατάληψη μίας επιπλέον λωρίδας της Λ. Αθηνών και η κυκλοφορία των οχημάτων που διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

 

#ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΚΙΝΗΣΗ #ΛΕΟΦΩΡΟΣ_ΑΘΗΝΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7XW9gQk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη