«Έχω διπλή περίοδο, τα κάνω όλα διπλά»: 37χρονη με δύο κόλπους μιλά χωρίς ταμπού για την σπάνια πάθηση (βίντεο)

«Έχω διπλή περίοδο, τα κάνω όλα διπλά»: 37χρονη με δύο κόλπους μιλά χωρίς ταμπού για την σπάνια πάθηση (βίντεο)

«Το σώμα μου θα σας τρελάνει με έναν περίεργο τρόπο. Γεννήθηκα με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους» ,λέει 37χρονη Αμερικανίδα στο TikTok.

Η Leanne Bell από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών γεννήθηκε με μία σπάνια διαταραχή, εξαιτίας της οποίας έχει δύο κόλπους, δύο τράχηλους και δύο μήτρες.

Η πάθηση που είναι γνωστή ως «uterus didelphys»  - ελληνιστί Δίδελφυς μήτρα - είναι αποτέλεσμα πλήρους αποτυχίας ένωσης των δυο τμημάτων που δημιουργούν τη μήτρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο ενδομήτριες κοιλότητες και δύο τράχηλοι.

«Γενικά κάνω όσα κάνουν όλες οι γυναίκες, απλώς τα κάνω διπλά», λέει από την πλευρά της η ακομπλεξάριστη 37χρονη στον λογαριασμό της στο TikTok.

Όπως εξηγεί,  έχει δύο φορές περίοδο μέσα σε έναν μήνα και μπορεί να μείνει έγκυος από δύο διαφορετικούς άντρες, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Πρόσφατα απάντησε σε ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από τους χρήστες του διαδικτύου.

@theladyleanne Just the facts. Don't mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow - Coldplay

Μάλιστα το ένα από τα βίντεό της - στο οποίο έκανε μια ζωγραφιά εξηγώντας πώς είναι τα γεννητικά της όργανα - συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα αποκάλυψε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σπάνια πάθησή της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να μάθει τι είναι η «uterus didelphys», που μπορεί μεταξύ άλλων να προκαλέσει επιπλοκές εγκυμοσύνης και επώδυνη έμμηνο ρύση. 

Μάλιστα, η Leanne έχει αναφέρει πως έμεινε μια φορά έγκυος στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

#ΜΗΤΡΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΚΟΛΠΟΣ #ΠΑΘΗΣΗ #ΗΠΑ #ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SfjGn2Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη