-->

Στον «τοίχο» βάζει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο (βίντεο)

Στον «τοίχο» βάζει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο (βίντεο)

Δριμέια κριτική στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ασκεί η κυβέρνηση, με αφορμή την υπόθεση των 38 μεταναστών που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα στον ¨Έβρο. 

Ένα νέο βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο η ΝΔ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των 38 Σύρων στον Έβρο. Στην αρχή ακούγεται τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, στην οποία αναφέρει ότι «γνωρίζουμε ότι αυτή ήτανε ελληνική νησίδα». Ταυτόχρονα προβάλλεται φωτογραφία του Στέλιου Κούλογλου και του Αλέξη Τσίπρα με τη λεζάντα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ για εβδομάδες επέμενε πως η νησίδα με τους 38 μετανάστες ήταν εντός ελληνικής επικράτειας και καλούσε την Ελλάδα να επέμβει».

Στο βίντεο ακολουθεί ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με την οποία δηλώνει πως η νησίδα βρίσκεται εκτός ελληνικής επικράτειας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει την ΕΛΑΣ;», συνεχίζει στο βίντεο η ΝΔ και ακολουθεί δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος εμφανίζει έγγραφο του γενικού επιτελείου του ελληνικού στρατού, το οποίο διαβεβαιώνει πως η νησίδα βρίσκεται εκτός ελληνικής επικράτειας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει το Γ.Ε. του Ελληνικού Στρατού;», ρωτά στη συνέχεια στο βίντεο η ΝΔ και σημειώνει πως η ΜΚΟ HumanRights360, η οποία εκπροσωπεί τους 38 Σύρους, παραδέχτηκε πως η νησίδα βρίσκεται εκτός ελληνικής επικράτειας.

«Πόσες αποδείξεις χρειάζονται για να ζητήσει επιτέλους συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει στο βίντεο το κυβερνών κόμμα.

#ΝΔ #ΣΥΡΙΖΑ #ΕΒΡΟΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΝΗΣΙΔΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PuhsnGy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->