Άνω Λιόσια: Επίθεση σε 40χρονο με τσιμεντόλιθο γιατί έκανε παρατήρηση... για τη μουσική (βίντεο)

Άνω Λιόσια: Επίθεση σε 40χρονο με τσιμεντόλιθο γιατί έκανε παρατήρηση... για τη μουσική (βίντεο)

Άγρια επίθεση με τσιμεντόλιθο δέχτηκε άνδρας στα Ανω Λιόσια γιατί έκανε παρατήρηση σε δύο νεαρούς που περνούσαν με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, έχοντας τη μουσική... «στο τέρμα».

«Βγήκαμε να τους κάνουμε παρατήρηση και μας έκαναν λεκτική επίθεση. Οταν φτάσαμε κοντά, έκαναν όπισθεν για να μας πατήσουν», είπε ο αδερφός του 40χρονου τραυματία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αγιος Ιωάννης στα Ανω Λιόσια, εν΄΄ω ο 40χρονος τραυματίας μετά τη λεκτική επίθεση δέχτηκε τσιμεντόλιθο στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έφαγε τσιμεντόλιθο στο στήθος. Είναι παντού χτυπημένος. Μετά πάλι στο γόνατο. Μετά πήραν μία μεγάλη πέτρα και ο ένας φώναζε «σκότωσέ τον». Τότε βγήκαν οι γείτονες και τους απώθησαν. Βγήκα και εγώ με τη μητέρα μου» είπε ο αδερφός του τραυματία στον ALPHA.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΔΙΑΣ αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ήταν άκαρπες. Ο 40χρονος υπέστη κάταγμα στο γόνατο και του κόπηκε ο τένοντας.

Ο 40χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι έρευνες για τους δύο νεαρούς δράστες που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι Ρομά συνεχίζονται.

#ΑΝΩ_ΛΙΟΣΙΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #40ΧΡΟΝΟΣ #ΤΣΙΜΕΝΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/R8psT12
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη