Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Η μηχανή πρόδωσε τον 25χρονο δράστη

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Η μηχανή πρόδωσε τον 25χρονο δράστη

Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Καβάλα είναι από το πρωί της Παρασκευής ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη.

 

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει και στα social media.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 25χρονος φίλος του, θεωρούσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο μαρμάρων με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει.

mixani drastis

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τοπικό μέσο proininews, ο δράστης υποστηρίζει πως ο 52χρονος του έκανε bullying στο παρελθόν και πως εκείνος έφταιγε για την απόλυσή του. Έκτοτε ο 25χρονος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 την περασμένη, Παρασκευή (16/9) άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πίστευαν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και τελικά είχαν δίκιο. Ο δράστης πιθανότατα γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων.

Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο ενώ, εξετάζονταν ακόμα και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

 
#ΚΑΒΑΛΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΗΧΑΝΗ #BULLYING


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tACp5ol
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη