Χανιά: Σήμερα η απολογία του 52χρονου που χτυπούσε την κόρη του με ξύλο στο κεφάλι

Χανιά: Σήμερα η απολογία του 52χρονου που χτυπούσε την κόρη του με ξύλο στο κεφάλι

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Σάββατο 17/9 ο 52χρονος πατέρας για να απολογηθεί για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρη του στα Χανιά της Κρήτης.

Ο δράστης, βρέθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου Χανίων για να δικαστεί για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε στον 65χρονο γείτονά του και τον 40χρονο γαμπρό του.

Η υπόθεση έλαβε νέα αναβολή, καθώς ο δικηγόρος του 52χρονου χρειάζεται χρόνο για να ενημερωθεί για τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Η δίκη για τις σωματικές βλάβες αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης του, την οποία χτυπούσε με ένα ξύλο στο κεφάλι επειδή καθυστέρησε δύο λεπτά να πάει σπίτι, ο Εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη στον 52χρονο πατέρα.

Σύμφωνα με το cretapost, η... μητέρα του κοριτσιού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ενώ όπως αναφέρουν μαρτυρίες των γειτόνων, η μητέρα από την πρώτη στιγμή ήταν αδιάφορη για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους και φαίνεται ότι δεν την ένοιαζε η επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου στα παιδιά της.

Η ίδια, από την στιγμή που συνελήφθη ο σύζυγός της, βρέθηκε στο πλευρό του δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς περνάει ενώ τον βοηθάει σε ότι εκείνος χρειάζεται όσο παραμένει στα κρατητήρια.

Η μάνα ζητούσε συγνώμη... από τους γείτονες

Ενώ ο δράστης φαίνεται ανένδοτος, η μητέρα της 15χρονης φαίνεται ότι άλλαξε συμπεριφορά ως προς τους γείτονες, καθώς ενώ στην αρχή τους ζητούσε τον λόγο επειδή κατήγγειλαν τον άνδρα της στην αστυνομία, πλέον άρχισε να ζητάει από όλους συγνώμη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, την Παρασκευή προσπάθησε να πείσει τους γείτονες να αποσύρουν τις μηνύσεις, με τους ίδιους να το αρνούνται κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι θέλουν να προστατεύσουν τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της έφηβης, αμέσως μετά τη σύλληψη του πατέρα, την κλείδωσε έξω χωρίς νερό και χωρίς φαγητό με την νεαρή κοπέλα να βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι των γειτόνων.

Πρώτο μέλημα της 17χρονης, είναι να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης τόσο για εκείνην όσο και για τα αδέρφια της. Η ίδια έχει καταθέσει στην αστυνομία την επιθετική συμπεριφορά του πατέρα της τόσο προς σ' αυτήν όσο και προς τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας ενώ έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά για την αδιαφορία που επιδείκνυε σε άγρια περιστατικά βίας η μητέρα της.

Τραυματισμένα και τα ζώα της οικογένειας

Όπως κατήγγειλε η κόρη του 65χρονου γείτονα που δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, εκτός από τα παιδιά και τη γυναίκα του, ο 52χρονος φαίνεται πως επιτίθεται και στα σκυλιά του. «Έχει δύο σκυλιά και αν δείτε πως τα έχει κάνει είναι σοκ. Αυτά τα τραύματα που έχουν τα σκυλιά τα έχει προκαλέσει ο 52χρονος. Τα χτυπάει με μανία στο πρόσωπο, στα πόδια», τονίζει η κόρη του 65χρονου.

#ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΚΟΡΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Gx2WPrE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη