Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορεί να του αρέσουν οι γυναίκες, δεν είχε κίνητρο να βιάσει» (βίντεο)

Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορεί να του αρέσουν οι γυναίκες, δεν είχε κίνητρο να βιάσει» (βίντεο)

Η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη έχει μιλήσει και στον παρελθόν σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, και όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό πιστεύει ότι είναι αθώος, επιπλέον αναφέρεται στην αυτοδικία καθώς η ίδια είναι... από την Κρήτη -όπως αναφέρει σε συνέντευξή της-.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη, σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει προφίλ βιαστή και μάλιστα τόνισε πως είχε ζητήσει να παρευρεθεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

«Δεν μου το ζήτησε, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχτηκε. Από την πείρα που έχω ως νομικός και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητές αυτών, οι οποίοι λέγονται βιαστές, μπορώ να διακρίνω γιατί έχω κι εγώ γνώση και επίσης είναι ο τόπος που θα τελεστή αυτό το έγκλημα, ο χρόνος και οι συνθήκες, παίζουν πολλά ρόλο.

Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό. Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει» ανέφερε η ηθοποιός.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Η Ελπίδα Νίνου ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται».

Αυτές τις δηλώσεις άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν δίστασε να δείξει δημόσια τον εκνευρισμό της:

«Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;».

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΒΙΚΥ_ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YHEATJO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη