Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ποτέ δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ»

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ποτέ δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ»

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου επανέλαβε ότι θα καταθέσει μήνυση για τη διαρροή της εισαγγελικής πρότασης, στο θρίλερ από την Πάτρα.

Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για τη διαρροή εγγράφων των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου προαναγγέλλει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας ενώ, ταυτόχρονα, βάλλει κατά του εισαγγελέα, Γ. Νούλη, ο οποίος εισηγήθηκε την παραπομπή της στο «εδώλιο» για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι «ο κ. Εισαγγελέας έβλεπε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και αντέγραψε τα επίθετα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως και κάποιες κυράτσες των πρωινάδικων εκπομπών όλης της εβδομάδος συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, και δυστυχώς έκανε και αυτός το ίδιο λάθος».

Σε νέες του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή μέχρι η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρεθεί στο εδώλιο.

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ» αναφέρει χαρακτηριστικά και επαναλαμβάνει πως η 33χρονη είναι αθώα. Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, για τα «όπλα» που θα επιστρατεύσει και εξαπολύει επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ που όπως λέει επένδυσαν πάνω στην υπόθεση.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZOLh7gd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη