-->

Ρωσία: Ζητούν από τους στρατιώτες να αγοράσουν...ταμπόν και σερβιέτες για τα τραύματα (βίντεο)

Ρωσία: Ζητούν από τους στρατιώτες να αγοράσουν...ταμπόν και σερβιέτες για τα τραύματα (βίντεο)

Ο γύρος του διαδικτύου κάνει βίντεο που ζητούν από τους επίστρατους στη Ρωσία , να έχουν μαζί τους στο μέτωπο σερβιέτες και...ταμπόν για να καλύπτουν τα τραύματά τους. 

Τα πάντα πλέον συνηγορούν στη θέση που είχαν πολλούς εξ αρχής, ότι η κήρυξη μερικής επιστήμης στη Ρωσία μάλλον ήταν μια κίνηση αδυναμίας από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά το διάγγελμά του άλλωστε σε αυτό το ζήτημα μόνο… παρατράγουδα έχουμε δει.

Εκτός από τις διαδηλώσεις και τις λίστες που καλούσαν στον πόλεμο με την Ουκρανία συνταξιούχους και μαίες, τώρα βλέπουμε στρατιωτικούς στην Ρωσία να ζητούν από τους νέους που στρατεύονται να φροντίσουν μόνοι τους για κάποια πράγματα. Μάλιστα, τους ενημερώνουν ότι θα πρέπει να αγοράσουν σερβιέτες και ταμπόν.

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media και να δημοσιεύτηκε από το NEXTA, φαίνεται μια γυναίκα στρατιωτικός σε μονάδα – βάση συγκέντρωσης στην περιοχή Αλτάι της Ρωσίας να υποδέχεται νεαρούς που επιστρατεύθηκαν και να τους ενημερώνει τόσο για τα όσα πρέπει να περιμένουν στο μέτωπο της Ουκρανίας, όσο για τα πράγματα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο, η γυναίκα τους ενημερώνει ότι ο στρατός δεν πρόκειται να τους δώσει τίποτα, εκτός από πυρομαχικά. «Παιδιά, φροντίστε τους εαυτούς σας», λέει χαρακτηριστικά. Η αξιωματικός ζητά επίσης από τους στρατιώτες να αγοράσουν από υπνόσακους και φάρμακα για την διάρρεια. Τους συμβουλεύει μάλιστα να πάρουν από αυτοκίνητα τα κουτιά πρώτων βοηθειών και να πάρουν από εκεί τις γάζες, τα τουρνικέ και ότι άλλο χρειάζονται.

Τέλος, τους προτρέπει να ζητήσουν «από τις μανάδες, τις αδερφές και τις φιλενάδες τους» να τους αγοράσουν τις «φθηνότερες σερβιέτες» και «τα φθηνότερα ταμπόν». «Μη γελάτε παιδιά. Οι σερβιέτες θα σας χρησιμεύσουν ως πάτοι στις αρβύλες και τα ταμπόν για να σταματήσετε την αιμορραγία μετά από τραύματα από σφαίρες» λέει η αξιωματικός.

Δείτε το βίντεο: 

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1574501707102318592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574501707102318592%7Ctwgr%5E04b580304b0a16e6cd19550c09c0882e0f397005%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos %2Frosia-zitoun-apo-tous-stratiotes-na-agorasoun-tampon-gia-ta-traymata%2F3607194%2F}

#ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ #ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΑ #ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ #ΤΑΜΠΟΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZPFp5Vl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->