Ομόνοια: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρήκτη, πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα (βίντεο)

Ομόνοια: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρήκτη, πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα (βίντεο)

Κινηματογραφική σύλληψη διαρρήκτη στην Ομόνοια από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στις 12/9 στην οδό Ελευσινίων, όταν κακοποιός εισέβαλε σε ρετιρέ πολυκατοικίας και αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα.

Ο διαρρήκτης, (είχε πάνω του σουγιά), προσπαθεί να διαφύγει πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τον συλλάβουν μετά από καταδίωξη στα… κεραμίδια.

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός να του ζητάει να παραδοθεί, λέγοντάς του «κάτσε εκεί που είσαι», όμως εκείνος δεν υπακούει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει.

Όπως φαίνεται, πηδάει στο πίσω μέρος ενός κτιρίου και από εκεί στα κεραμίδια ενός άλλου σπιτιού, με τον αστυνομικό να ακολουθεί.

Τελικά, ο διαρρήκτης έφτασε στην άκρη της στέγης και δε μπορούσε να πάει κάπου άλλου, κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Το βίντεο με την επεισοδιακή καταδίωξη και τη σύλληψη:

#ΕΛΑΣ #ΟΜΟΝΟΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QnodkCv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη