Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας, τι είπαν στους αστυνομικούς

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας, τι είπαν στους αστυνομικούς

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου μια εικόνα της Παναγίας βρέθηκε καμένη ολοσχερώς, μαζί με κεριά, στο πεζοδρόμιο! 

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί οιυ κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ και βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας καμένης εικόνας της Παναγίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» μετέβησαν στην οδό Αισχύλου, μετά από κλήση που έγινε στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για νεαρά άτομα τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Το περιστατικό έγινε μετά τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

fwtia eikona 1

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΙΚΟΝΑ #ΠΑΝΑΓΙΑ #ΚΑΜΕΝΕΣ #ΚΕΡΙΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9dSqQve
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη