Μπακογιάννη: Αναμφισβήτητα ρίσκο η μη αλλαγή του εκλογικού νόμου

Μπακογιάννη: Αναμφισβήτητα ρίσκο η μη αλλαγή του εκλογικού νόμου

Την επιμονή της στην πρόταση αλλαγής του εκλογικού νόμου υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζοντας «αναμφισβήτητα ρίσκο» την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως ανακοίνωσε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Εμένα αυτή ήταν η γνώμη μου, εν πάση περιπτώσει ο πρωθυπουργός αποφάσισε. Δεν υπάρχει θέμα. Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε, πιστεύοντας ότι σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.
Όταν ερωτήθηκε αν η απόφαση του πρωθυπουργού είναι ρίσκο, η απάντησή της ήταν αποκαλυπτική: «Ναι, αναμφισβήτητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία»!

#ΝΤΟΡΑ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ #ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ_ΝΟΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EClU1mz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη