Παραλήρημα Μπαχτσελί: «Θα έρθουμε μέρα, δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας»

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Παραλήρημα... «διαρκείας» από την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, εξαπολύοντας για ακόμα μία μέρα ίδιες απειλές προς την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Μπαχτσελί εκτόξευσε και πάλι απειλές για εισβολή στην Ελλάδα, λέγοντας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα έρθουν μέρα, «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές σας», όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

«Ο της Ελλάδας Μητσοτάκης δηλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές σας.

Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ #ΑΠΕΙΛΕΣ #ΕΛΛΑΔΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/A3Y8qG4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη