Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Ρουμπάτης για τις παρακολουθήσεις

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Ρουμπάτης για τις παρακολουθήσεις

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. 

Όπως επισημαίνει, οι όποιες ενέργειες έγιναν στη διάρκεια της θητείας του ήταν απολύτως νόμιμες, υπήρχε βάσιμος λόγος για αυτές και όταν προέκυπταν στοιχεία, αυτά κατατίθεντο στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Γιάννη Ρουμπάτη στην efsyn.gr: 

Στα πέντε χρόνια της θητείας μου, η ΕΥΠ και τα στελέχη της, πράξαμε ότι έπρεπε για την προάσπιση της Εθνικής Ασφάλειας, της Εθνικής Κυριαρχίας και την αντιμετώπιση του Οργανωμένου και Οικονομικού Εγκλήματος.

Η συνείδησή μας είναι ήρεμη, γιατί εκπληρώσαμε το χρέος μας.

Η αλήθεια, η οποία και θα αποδειχθεί, είναι πως, οποιεσδήποτε υπηρεσιακές ενέργειες έγιναν επί των ημερών μου ήταν απολύτως νόμιμες. Πάντοτε υπήρχε βάσιμος λόγος, για αυτές. Όταν έπρεπε, η Υπηρεσία κατέθετε τα αποτελέσματα στη Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση της Ζακύνθου, ήταν αντικείμενο έρευνας της Υπηρεσίας, (και όχι μόνο), από το 2009, ανελλιπώς.

Όσα άλλα ψευδέστατα και συκοφαντικά, απολύτως σχεδιασμένα και δόλια διαδίδονται, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

#ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΔΙΑΡΡΟΕΣ #ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/68k7H1m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη