-->

Ταυτοποιείται ο άνδρας που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι

Ταυτοποιείται ο άνδρας που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της κτηνωδίας απέναντι σε γατάκι στη Θεσσαλονίκη προχωρούν οι αρχές.

Ο εν λόγω άνδρας ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο ζωάκι, με τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης, που συνέβη στις 20 Αυγούστου, να προκαλούν κύμα αντιδράσεων.

Στη φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» έγινε καταγγελία με συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του δράστη αποκαλύπτοντας ποιος είναι με όνομα και επώνυμο, αλλά και πού διαμένει. Αμέσως οι άνθρωποι της οργάνωσης διαβίβασαν τις πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ από χθες το πρωί έχει αρχίσει η διαδικασία για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά την κακοποίηση ζώου και πιθανή θανάτωσή του.

O εν λόγω άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Μάλιστα στο βίντεο αποτυπώνεται ξεκάθαρα πως αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει κανένας περαστικός, πατά το άτυχο ζωάκι με μανία μέχρι να το θανατώσει.

#ΘΑΝΑΤΟΣ #ΑΝΔΡΑΣ #ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qvTAcQ9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->