Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Εργαζόμαστε όλοι μαζί ώστε η πόλη να αλλάξει σελίδα και για αυτό είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας ''LamiaExpo2022'' λειτουργεί ξανά με στόχο την επανεκκίνηση της ανάπτυξης του τόπου αποδίδοντας ένα θετικό πρόσημο για την πόλη. 

Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους εγχειρήματα εμπράκτως που στόχο έχουν την τόνωση της οικονομικής ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών. 

Όπως και σε κάθε ανάλογη προσπάθεια, ο ΠΑΣ Λαμία 1964 δηλώνει πάντα «παρών» επικοινωνώντας την πόλη της Λαμίας συμμετέχοντας και στηρίζοντας τέτοιες πρωτοβουλίες. 

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως διότι η Λαμία έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις και ενέργειες, που θα αναδεικνύουν στην πράξη νέες προοπτικές σε οικονομικό, επενδυτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Εργαζόμαστε όλοι μαζί ώστε η πόλη να αλλάξει σελίδα και για αυτό είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!







Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη