Κίνα: Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη στην Τσανγκσά, άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων

Twitter: China in Pictures

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πολυώροφο εμπορικό κτίριο (ουρανοξύστη) στη νότια Κίνα (συγκεκριμένα στην Τσανγκσά) σήμερα Παρασκευή 16/9, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι προς το παρόν άγνωστος.

Οι φλόγες διέσχισαν πολλούς ορόφους του κτιρίου (που στέγαζε γραφείο της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών China Telecom) στην Τσανγκσά, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουνάν, ενώ βίντεο και εικόνες έδειχναν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από πολλούς ορόφους.

«Πυκνός καπνός αναδύεται από το σημείο και πολλές δεκάδες όροφοι καίγονται», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

{https://twitter.com/tongbingxue/status/1570695589876334593}

Οι αναφορές δείχνουν ότι η φωτιά έχει σβήσει, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για θύματα ή την έκταση των ζημιών.

{https://twitter.com/anadoluagency/status/1570718640785469441}

Η Τσανγκσά, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουνάν, έχει πληθυσμό περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων.

#ΚΙΝΑ #ΦΩΤΙΑ #ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ #ΝΕΚΡΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kUunCT1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη