Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε και τρίτη οβίδα στο εργοτάξιο της Λέοντος Σοφού

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Συναγερμός για τρίτη φορά στο εργοτάξιο στην οδό Λέοντος Σοφού, καθώς εντοπίστηκε και τρίτη οξειδωμένη οβίδα, κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών.

Πιο αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων κ. Άγγελος Φρατζίδης, ο οποίος εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι πολύ προσεκτικός «διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρούμε και άλλες στο συγκεκριμένο σημείο».

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού, ώστε να μεταφέρουν την οβίδα στο πεδίο βολής για εξουδετέρωση, διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΟΒΙΔΑ #ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ #ΕΡΓΑΣΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qalfCEz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη