Ιερώνυμος στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας: «Στον ενθουσιασμό των νέων κρύβεται το μέλλον»

Ιερώνυμος στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας: «Στον ενθουσιασμό των νέων κρύβεται το μέλλον»

Στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος , πο Σεβασμιοτατοταρουσία του Αρχιεπισκόπου.

«Να καλλιεργήσουμε τον ενθουσιασμό των παιδιών και να τους δώσουμε να δημιουργήσουν» τόνισε ο Σεβασμιότατος κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου: «Sports Cardiology 2022».

«Στον ενθουσιασμό των νέων κρύβεται το μέλλον» 

Μιλώντας για τους νέους και τον ενθουσιασμό τους, τους παρομοίωσε με τα νερά του Παρνασσού που τρέχουν στις πεδιάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν αυτά τα νερά τρέχουν έτσι, δεν δίνουν καρπό και πολλές φορές κάνουν ζημιές» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος και αναρωτήθηκε τι κάνουν οι μεγαλύτεροι. .

«Θα εμποδίσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό; Δεν μπορούμε. Αλλά και αν μπορούσαμε δε μας συμφέρει, διότι σε αυτόν τον ενθουσιασμό κρύβεται το μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος και ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του λέγοντας: «Αυτό που χρειάζεται, λοιπόν, είναι να κάνουμε κανάλια, ώστε αυτός ο ενθουσιασμός να διοχετεύεται εκεί που πρέπει. Να καλλιεργήσουμε τον ενθουσιασμό των παιδιών και να τους δώσουμε ευκαιρίες να δημιουργήσουν», ενώ λίγο αργότερα μίλησε για τον αθέμιτο και τον θεμιτό αθλητισμό.

Παρουσία σημαντικών προσώπων το Συνέδριο 

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος ανέπτυξε την ομιλία: «Η ηθική πλευρά του αθέμιτου πρωταθλητισμού», του υπουργού υγείας κ. Θάνου Πλεύρη, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Ιωάννη Οικονόμου, ενώ παρέστησαν κι άλλοι πολιτικοί, ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ακαδημαϊκοί, γιατροί και φοιτητές, ενώ τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης.

Στον χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον πρόεδρο του Συνεδρίου κ. Ο Παπαϊωάννου για την πρόσκληση και σημείωσε ότι «σε αυτόν τον χώρο, σε αυτό το συνέδριο συναντώνται δύο κόσμοι. Οι νέοι και η επιστήμη». Επίσης

#ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ #ΣΥΝΕΔΡΙΟ #ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ #ΝΕΟΙ #ΜΕΛΛΟΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4cFAMJ6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη