Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του, τι λέει συγγενικό του πρόσωπο (βίντεο)

Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του, τι λέει συγγενικό του πρόσωπο (βίντεο)

Ο μεγάλος καλλιτέχνης Σταμάτης Κόκοτας είχε αισθανθεί αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, με τον κόσμο να αγωνιά για την πορεία της υγείας του. Πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής, τι λέει συγγενικό του πρόσωπο.

Συγγενικό του πρόσωπο μίλησε στον ant1 και ανέφερε ότι ο τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας είχε δέκατα και ένιωσε έντονη δυσφορία.

Αν και είχε κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου στις αρχές του καλοκαιριού, οι συγγενείς του σκέφτηκαν ότι ίσως είναι κορονοϊός.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, αιματολογικές και ακτινολογικές.

Σήμερα, Πέμπτη (22/9) θα γίνουν υπέρηχοι για να δουν πού οφείλονται τα συμπτώματά του ενώ στο πλευρό του είναι η σύζυγος και η ανιψιά του.

Ο ίδιος δεν ήθελε να πάρουν αποκλειστική νοσοκόμα γιατί προτιμά να είναι δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

#ΣΤΑΜΑΤΗΣ_ΚΟΚΟΤΑΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IiEAyfN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη