Αποστάσεις Ζαχαριάδη για το σύνθημα κατά Μητσοτάκη στο Φεστιβάλ Σπούτνικ

Αποστάσεις Ζαχαριάδη για το σύνθημα κατά Μητσοτάκη στο Φεστιβάλ Σπούτνικ

«Οι χαρακτηρισμοί κάνουν κακό γιατί δίνουν τη δυνατότητα για πολιτικό αποπροσανατολισμό», τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης για το υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού.

Σαφείς αποστάσεις από το υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο φιλοξενήθηκε στο video wall του Φεστιβάλ Σπούτνικ, του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Τσολιά, πήρε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Όπως τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, «η αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία είναι πολιτική με βάση τα επιχειρήματα, με βάση προγράμματα».

«Οι χαρακτηρισμοί κάνουν κακό γιατί δίνουν τη δυνατότητα για πολιτικό αποπροσανατολισμό. Εγώ δεν το ξέρω, τώρα το πληροφορούμε. Φανταστείτε, κάποιος να έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος, το οποίο δεν είναι στην κεντρική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντί να συζητάμε τα πολύ κατώτερα των αναγκών και των περιστάσεων που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης συνθήματα και ύβρεις που εμάς τουλάχιστον δεν μας χαρακτηρίζουν. Έχουμε αντιπαράθεση με τα πολιτικά, τα ψευδή και τα ανακόλουθα του κ. Μητσοτάκη».

 

ΝΔ: Πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Χθες, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία ασκούσε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρωσικούς χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος.

Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν.

Και εις ανώτερα!».

#ΚΩΣΤΑΣ_ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΠΟΥΤΝΙΚ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QSvGu6z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη