-->

Για «πολιτικό τραμπουκισμό» κατηγορεί τον Τσίπρα ο Οικονόμου - «Απειλεί ευθέως όσους σέβονται τους θεσμούς»

EUROKINISSI

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχετικά με τις αναφορές του κ. Τσίπρα περί «ποινικών ευθυνών για όσους επικαλούνται το απόρρητο»

«Ο κ. Τσίπρας, ύστερα και από τα όσα αποκαλύπτονται για τις παρακολουθήσεις στελεχών των κυβερνήσεών του στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, αντί να κινηθεί με θεσμική υπευθυνότητα, επέλεξε για άλλη μια φορά ανεύθυνες κινήσεις επικοινωνιακού εντυπωσιασμού», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Συνεχίζοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως «σε μια επίδειξη πολιτικού τραμπουκισμού, με το γνωστό από την περίοδο των «αγανακτισμένων» επιτηδευμένα οργίλο ύφος του, απειλεί ευθέως όσους και όσες σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες και επιδιώκουν τη σοβαρή, ουσιαστική και με κανόνες διερεύνηση και διαλεύκανση όλων των ζητημάτων».

«Όση σκόνη κι αν προσπαθεί να σηκώσει ο κ. Τσίπρας, όσες απειλές και αν εκτοξεύσει, το ζήτημα των επισυνδέσεων θα φωτιστεί για όλη την τελευταία δεκαετία. Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και διαδικασίες, που ορίζονται με νόμους και επιβάλλεται να τηρούνται μέχρι κεραίας. Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να γίνει η πολιτική ζωή ρωμαϊκή αρένα», σχολίασε κλείνοντας ο κ. Οικονόμου. 

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AjSx0hv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->