Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ουρά για να προσκυνήσει τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ουρά για να προσκυνήσει τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Την βασίλισσα Ελισάβετ θέλησε να τιμήσει ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βρέθηκε στην ουρά για να προσκυνήσει τη σορό της.

Για ακόμη ένα 24ωρο επαναλαμβάνεται το σκηνικό της πολύωρης αναμονής στον χώρο όπου βρίσκεται το φέρετρο της Ελισάβετ Β', με την ουρά να έχει φτάσει τα 8 χιλιόμετρα, ενώ προβληματισμός επικρατεί για την κατάσταση που θα διαμορφωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ορισμένοι πολίτες επιχείρησαν να μπουν με τα βρέφη τους ακόμη και με κατοικίδιά τους στον χώρο όπου βρίσκεται το φέρετρο της Ελισάβετ, ενώ όπως είναι φυσικό, λόγω εξάντλησης, δεν έλειψαν και τα επεισόδια λιποθυμίας.

Ανάμεσα στο πλήθος εντοπίστηκε ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος θέλησε και αυτός να τιμήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του που μίλησε στην Daily Mail ο Μπέκαμ περίμενε στην ουρά κανονικά, χωρίς να έχει διάθεση να την παρακάμψει. Μάλιστα την ώρα που έφτασε η σειρά του για να μπει στο εσωτερικό του Γουεστμινστερ Χολ ο τηλεοπτικός φακός του BBC τον «συνέλαβε» να σκουπίζει ένα δάκρυ στην άκρη του ματιού του και να καλύπτει το στόμα του με το χέρι του καθώς πλησίαζε στο μπροστινό μέρος της ουράς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

 

 

 

Η βασίλισσα «απέρριψε» τον Μπέκαμ 

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα ενδιαφερόταν πολύ περισσότερο για τις ιπποδρομίες παρά για το ποδόσφαιρο, είχε έναν αγαπημένο παίκτη και αυτός ήταν ο πρώην διεθνής επιθετικός Μάικλ Όουεν, απορρίπτοντας τον σταρ της εποχής και αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

#ΜΠΕΚΑΜ #ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΣΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6RtNDMo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη