Ξάνθη: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά... τους έμεινε από βενζίνη και το παράτησαν

Ξάνθη: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά... τους έμεινε από βενζίνη και το παράτησαν

Το βράδυ της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης ενός αγροτικού οχήματος στην Ξάνθη, έπεσε θύμα κλοπής. Ωστόσο, μέσα στην όλη ατυχία του, κατάφερε να βρει το κλεμμένο όχημα, αφού οι κλέφτες το παράτησαν γιατί δεν είχε βενζίνη.

Το αγροτικό όχημα το έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, από την περιοχή του Π. Κατράμιου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.

Λίγες ώρες μετά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο στην περιοχή του Ζυγού, καθώς είχε τελειώσει η βενζίνη του και έτσι οι δράστες το εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το τελευταίο διάστημα οι κλοπές αυτοκινήτων βρίσκονται σε έξαρση στην περιοχή, καθώς αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα, με τους δράστες να χρησιμοποιούν τα οχήματα είτε για κλοπές, είτε και για διακίνηση μεταναστών.

#ΞΑΝΘΗ #ΚΛΕΦΤΕΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΒΕΝΖΙΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vPY1KVl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη