Λαμία: Περιμένοντας το πρόγραμμα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ


Περιμένοντας το πρόγραμμα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ στη Λαμία…

Τον Ιούλιο του 2013 είχα κάνει ένα κείμενο/διαμαρτυρία για την κατάσταση και την εικόνα που παρουσιάζουν τα στέγαστρα των στάσεων του Αστικού ΚΤΕΛ της Λαμίας. Εδώ η ανακοίνωση: https://www.aftodioikisi.gr/.../aparadekti-i-eikona-ton.../

Πέρασαν εννιά χρόνια από τότε και η εικόνα λίγο πολύ είναι και σήμερα η ίδια. Συνήθως αναφερόμαστε -και έχουμε στο μυαλό μας- στη λειτουργικότητα των στεγάστρων και την εξυπηρέτηση των επιβατών και ξεχνάμε τις άλλες πλευρές. Ξεχνάμε την αισθητική και την πολιτισμική αντίληψη που προβάλουν αυτοί οι χώροι προς τους δημότες και τους επισκέπτες και που αποτυπώνονται στο υποσυνείδητο κυρίως των νέων.

Άντε να δούμε πότε θα το αντιληφθεί αυτό η δημοτική μας αρχή...






1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ......ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.....!!!
    ΑΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΞΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ......ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη