Γιάννης Μπέζος για τις γυναίκες που κάνουν πλαστικές: «Μάλλον δεν παίρνουν σοβαρά τον εαυτό τους» (βίντεο)

Γιάννης Μπέζος για τις γυναίκες που κάνουν πλαστικές: «Μάλλον δεν παίρνουν σοβαρά τον εαυτό τους» (βίντεο)

O Γιάννης Μπέζος σχολιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν - με τα 36... σίριαλ - και δεν παραλείπει να κάνει μια ακόμη αιχμηρή δήλωση, αυτή τη φορά για τις γυναίκες που επεμβαίνουν αισθητικά στο σώμα τους.

Για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει τη νέα σεζόν με τίτλο «Ό,τι αγαπώ» μίλησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, υπογραμμίζοντας πως «δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια που θα ακούσω για την εκπομπή».

Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για τις 36 νέες σειρές που προβάλλονται τη φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε ότι «ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τις καταναλώσει ο τηλεθεατής».

Ερωτηθείς για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές ή άλλη παρέμβαση στο σώμα τους, ανέφερε πως «δεν θα ερθεί σε μένα αυτή, αποκλείεται. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα έρθει σε μένα».

Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά αυτή που το κάνει αυτό. Δεν χρειάζεται να την αποπάρω εγώ. Έχει καταδικαστεί από πριν.

iframe allow="fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share; monetization; payment" allowfullscreen frameborder="0" scrolling="no" referrerpolicy="unsafe-url" src="https://ift.tt/lCZQ2v8" >

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΜΠΕΖΟΣ #ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ #ΓΥΝΑΙΚΕΣ #σίριαλ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/doit32P
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη