-->

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μπροστά σε μία απόφαση ζωής, «δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του» (βίντεο)

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μπροστά σε μία απόφαση ζωής, «δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του» (βίντεο)

Ήταν 29 Ιανουαρίου, όταν ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης, σκοτώθηκε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, έκανε μια αποκάλυψη ότι υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο, καθώς τώρα θα έκαναν τη δεύτερη γονιμοποίηση, η ίδια όμως δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να κάνει το παιδί του.

Η εξομολόγηση στο mega της συντρόφου του ηθοποιού Πάνου Νάτση, Διονυσίας Γεωργιάδου, συγκλονίζει, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν σε διαδικασία εξωσωματικής.

Τι είπε η Διονυσία Γεωργιάδου για την εμβρυομεταφορά

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα φέρει ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω», είπε χαρακτηριστικά, ερμηνεύοντας την απώλεια του συντρόφου της, και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού μετά τον θάνατό του.

Για την «επόμενη μέρα» της απώλειας, η ηθοποιός δήλωσε πως «ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα».

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος σχετικά με τον σύντροφό της και θέλοντας να τον θυμάται για πάντα.

#ΠΑΝΟΣ_ΝΑΤΣΗΣ #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΠΑΙΔΙ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9qcubL5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->