Νέα «βόμβα» στην υπόθεση παρακολουθήσεων: Ο Σπίρτζης κατήγγειλε ότι «παγίδευσαν» το κινητό του

Νέα «βόμβα» στην υπόθεση παρακολουθήσεων: Ο Σπίρτζης κατήγγειλε ότι «παγίδευσαν» το κινητό του

Το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να καταγγείλει παρακολούθηση του κινητού του πρώην υπουργού και τομεάρχη του κόμματος, Χρήστου Σπίρτζη.

 

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση των παρακολουθήσεων έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε σήμερα ο Χρήστος Σπίρτζης στον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Πιο συγκεκριμένα, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, καθώς και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Σπίρτζης - για να καταγγείλουν μεταξύ άλλων την «παγίδευση» του κινητού του πρώην υπουργού με το λογισμικό «Predator».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το πρώτο «περίεργο» SMS τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Σπίρτζης ενημέρωσε σχετικά τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί, ενώ κρίθηκε πως θα πρέπει να γίνει άμεσα επίσημη καταγγελία.

Σημειώνεται πως η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν της καταγγελίας του συγκεκριμένου γεγονότος, αναφέρθηκε και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων.

#ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΕΥΠ #ΧΡΗΣΤΟΣ_ΣΠΙΡΤΖΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΑΡΕΙΟΣ_ΠΑΓΟΣ #ΙΣΙΔΩΡΟΣ_ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/W49v1qQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη