Βιβλική καταστροφή στην Ιταλία: Οκτώ νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Βιβλική καταστροφή στην Ιταλία: Οκτώ νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Ο νέος απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας που την περασμένη νύχτα έπληξε την περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας είναι οκτώ νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι, ανάμεσά τους μια νεαρή μητέρα και δυο παιδιά.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περασμένη νύκτα την κεντρική Ιταλία, πλημμυρίζοντας δρόμους και κατοικίες, ανακοινώθηκε από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Επίσης αναζητούνται τουλάχιστον τέσσερις αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων και ένα οκτάχρονο αγόρι.

Την ώρα αυτή, στην περιοχή μεταβαίνει ο υπεύθυνος της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας Φαμπρίτσιο Κούρτσιο, ο οποίος συντονίζει τα διάφορα σώματα και τους εθελοντές που μετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η φονική αυτή κακοκαιρία δεν είχε προβλεφθεί. Μέσα σε μια ώρα, πολλοί ποταμοί και παραπόταμοι της ευρύτερης περιοχής της Αγκώνας υπερχείλισαν.

{https://youtu.be/9xsCKkgPcQo}

Η περιοχή είναι απομονωμένη και για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν κινητοποιηθεί η αστυνομία, οι καραμπινιέροι, η Πολιτική Προστασία και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο χωριό Καντιάνο, το οποίο έχει πλημμυρίσει, το νερό έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο των σπιτιών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

Οι αρχές απηύθυναν έκκληση στους κατοίκους να μην βγουν από το σπίτι και να μην χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. αυτοκίνητα.

{https://youtu.be/CnbtHZapuqU}

#ΙΤΑΛΙΑ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ha4Xbqv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη