Αδειάζει το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου ενόψει Λαμίας

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας (12/9, 19:00) με τη Λαμία στην Τούμπα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει πλέον μόνο τον Γιάννη Μιχαηλίδη να βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία συνεχίζεται. Το ποδόσφαιρο βρέθηκε σε πρώτο πλάνο και την Παρασκευή (09.09) με το τεχνικό επιτελείο να ρίχνει το βάρος στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

H προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε δύο γκρουπ. Στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο. Ο αμυντικός του Δικεφάλου συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Το Σάββατο (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

www.filathlos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη