Λαμία: Το Κόμμα, το κόμμα και το κώμα. Πόσο ακόμα;


❗️Θέμα προτεραιοτήτων:

Το Κόμμα, το κόμμα και το κώμα.

Πόσο ακόμα;
▪️Το να δίνει κανείς τεράστια δημοσιότητα στις συναυλίες του Τριαντάφυλλου, ενώ αγνοεί πλήρως και δεν παρίσταται στην διαμαρτυρία των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Λαμίας, την ώρα που το Νοσοκομείο μας βρίσκεται σε κώμα "στην εντατική" ,είναι θέμα προτεραιοτήτων.
▪️Το να σπαταλά κανείς τον χρόνο του επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες και το "πρώτο τραπέζι πίστα", ενώ κρύβεται όταν καταρρέει το αποκούμπι υγείας του απλού Πολίτη, είναι θέμα προτεραιοτήτων.
▪️Το να διαφημίζει κανείς την δήθεν "αναβίωση της ΠΕΛ" , ενώ στην πραγματικότητα απλώς νοικιάζει τον χώρο σε ιδιώτες αντί να τον διαθέτει στην πρόοδο και την ευζωΐα του Πολίτη, είναι θέμα προτεραιοτήτων.
▪️Το να αγνοεί κανείς το Νοσοκομείο του ΕΣΥ ενώ προσπαθεί να εισάγει τους Ιδιώτες Γιατρούς με "πληρωμή από τους ασθενείς ή τους συγγενείς", είναι θέμα προτεραιοτήτων.
▪️Το να προτιμά κανείς την Εικονική Πραγματικότητα της μακέτας ενώ στη Νότια Λαμία οι Πολίτες δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, είναι θέμα προτεραιοτήτων.
▪️Το να ασχολείται κανείς με τα φωτογραφικά ενσταντανέ στα καφέ του κέντρου ενώ το Κόμμα θα πνιγεί ξανά από την... τεχνητή λίμνη που έφτιαξαν ΣΔΙΤ στην κοιλάδα του Σπερχειού, είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Πάλι θα βγάζουμε τις γιαγιάδες με βάρκες από το χωριό. Ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έφερε το θέμα η Δημοτική Αρχή. Έχουν προτεραιότητα τα λαμπιόνια και τα φωτορυθμικά στις γιορτές και τις συναυλίες του Τριαντάφυλλου.
Η Σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα (ΣΔΙΤ) είναι απλώς μια τερατογένεση.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αποτελεί τον φερετζέ της κακοδιαχείρισης, της έλλειψης ικανοτήτων και της ώσμωσης με τα μεγάλα συμφέροντα.
Το κόμμα της αδιαφορίας για την Πραγματικότητα που βιώνει ο Πολίτης, δεν έχει κόμμα.
Μας το αποδεικνύει η κατάσταση στο Κόμμα και το κώμα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Ας βάλουμε ένα κόμμα, διότι η τελεία θα αργήσει ακόμα με τέτοιες προτεραιότητες που έχει η Δημοτική μας Αρχή...

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη